PLA D'EMPRESA

 

Aquesta pàgina l'hem creat un grup de tres alumnes del Institut Comte de Rius situat a Tarragona. L'hem creat a partir d'un projecte que consisteix a crear la nostra pròpia empresa, llavors el que hem elegit nosaltres es basava en un gimnàs. hem agafat tota la informació de nostre empresa i l'hem plasmat en la pàgina web.
Aquesta pàgina respon a un projecte d'empresa de l'assignatura d'Empresa Iniciativa Emprenededora.


no has d'esperar a un dilluns o un primer de gener per començar el canvi


El TRX és un entrenament en suspensió que es desenvolupa per mitjà d'un arnès ajustable no elàstic, subjecte a un punt d'encaix, pot ser paret, porta, arbre, o qualsevol altra superfície alta, forta i estàtica. En el punt d'ancoratge surt dues cordes amb agafades, on l'individu subjecta seus braços o peus per suspendre sobre el seu propi cos corporal, i així realitzar els moviments.

El TRX és un mètode innovador i recent, creat pels SEAL, actualment Navy SEALs, com a necessitat de mantenir les seves condicions físiques quan no disposaven dels aparells ni l'espai per als entrenaments físics.

L'spinning és un exercici aeròbic que es practica en bicicletes estàtiques, en un lloc tancat al ritme de la música.

Quan es practica en grup, amb música i un instructor, és un exercici que no resulta avorrit i de fet és molt actiu de manera que pot ser que en una primera classe ho hagis passat alguna cosa malament, però un cop t'acostumes la mitja hora o l'hora de classe se't pot passar volant.

Zumba, una de les disciplines més divertides i eficaces per estar en forma, combina exercicis aeròbics amb ritmes llatins com a salsa, merengue, flamenc, bachata, reggaeton, samba ... A més aporta infinitat de beneficis.

El nom d'aquesta disciplina fitness prové de la paraula "rumba" el significat per als colombians és "festa". Va ser creat a finals dels 90 pel ballarí i coreògraf colombià Alberto "Beto" Pérez que, veient l'èxit que va tenir la seva classe de ball amb aquesta barreja de ritmes, va decidir estendre a la resta del món. En l'actualitat, s'ha convertit en una pràctica molt popular per perdre pes i gaudir al mateix temps.