ACTIVITATS


De vegades, passem més temps planejant les vacances que la nostra pròpia vida. Encara que, en el fons, desitgem perdre pes desesperadament, augmentar el nostre nivell d'energia o de confiança, molts de nosaltres no dediquem el temps suficient a planificar els nostres objectius ni a viure la vida com volem.

 

 

 

 

Començaries a un gran viatge per la costa sense una idea definida de la teva destinació? No és probable. A continuació et detallem com planejar, fixar i assolir els objectius que somies: perquè no et trobis en la mateixa posició la propera vigília de Cap d'Any.


PRODUCTES

Quan es tracta de cremar greix i desenvolupar múscul, la proteïna és un nutrient que pot aconseguir o no, aquests resultats desitjats.

 

Si no estàs segur de la quantitat de proteïnes que necessites, quin tipus de proteïna que és la millor per al teu cas en particular o quan has de prendre-aqui t'ajudarem

CUIDA EL TEU COS!

Començo a tenir cura meu cos: alimentació i exercici

És important començar a tenir cura del teu cos. Per a això només has de tenir en compte tres punts: portar una alimentació sana i equilibrada, evitar els hàbits tòxics i realitzar esport periòdicament.

Com pots saber si la teva alimentació és equilibrada?

Com més variada és una alimentació, més rica, adequada i equilibrada és. És a dir, com més gran nombre d'aliments diferents integrin la nostra dieta i menys monòtons siguin els plats, millor ens estarem alimentant.

Quan parlem de "alimentació equilibrada" ens referim a la que vam realitzar en el termini de com a mínim 1 setmana i no aquella que es fa en un dia. Alguns consells que poden ajudar-te a portar una alimentació equilibrada:

Tria aliments variats

Els productes rics en hidrats de carboni han de constituir la base de la teva alimentació

No renunciïs a fruites i verdures!

Controla el teu pes i mantén-te en forma

Menja equilibradament: redueix les quantitats, sense renunciar a cap aliment

Menja sempre a hores fixa

Beu en abundància

Estigues actiu

Comença ara mateix, però avança a poc a poc

I, sobretot, recorda: tots els aliments són bons per naturalesa.